Razumevanje ključnih prodajnih in marketinških izzivov ter pristopov, s katerimi dosežemo kupce, potrošnike na trgu, je bistveno. Naš poudarek ni zgolj na prodajnih in marketinških strategijah, ampak želimo s pomočjo naših poslovnih partnerjev ter njihove mreže znanj našim strankam ponuditi popolno in celovito paleto storitev, ki bo njihove izzive in zahteve reševala v celoti in jim hkrati zagotavljala konkurenčno prednost.

Razvoj in upravljanje blagovnih znamk

Družbena angažiranost


Posebni projekti in izdelki

Naš način dela in sodelovanja je proaktiven. Pri vsakem naročniku, njegovi storitvi, izdelku oziroma zahtevi kot prvo poiščemo njegove edinstvene, strateške in operativne prednosti. Preverimo tveganja, zahteve in omejitve.

Marketing agencija in prodajni treningi

Ne glede na to na katerem področju deluje vaše podjetje, zveza, agencija ali pa direktorat, oziroma kako široka je vaša ponudba ali storitev, je nabor vprašanj in izzivov s katerimi se soočate lahko relativno širok. Še posebej, če je vaš cilj povečanje prodaje oziroma dobička, osvajanje novih trgov, boljši marketing pristop ali pa zgolj prevetritev poslovanja.


Marketing in prodaja

Zaposleni so zaklad


Upravljanje s človeškimi viri

Posel delamo ljudje. Zaradi tega so zaposleni oziroma sodelavci lahko zaklad, lahko so pa tudi prekletstvo. Timska slika podjetja in PERSOLOG sta zato orodje s katerim želimo našim naročnikom sestaviti ekipo v sanjsko moštvo.

Pravno svetovanje

Pravno urejeni odnosi z zaposlenimi, poslovnimi partnerji, pogodbenimi sodelavci ali državo so eden od ključev do uspešnega podjetja. Le podjetje, katerega vodstvo se v vsakem trenutku zaveda vseh pravnih implikacij in posledic svojih poslovnih določitev, lahko dolgoročno zagotavlja uspešnost poslovanja.

BREND7

svetovanje in upravljanje
blagovnih znamk d.o.o.

Trebinjska ulica 1,
1000 Ljubljana

+386 51 676 667info@brend7.si

© 2018. Vse pravice pridržane. Brend7 d.o.o.
Splošni pogoji